Ons verhaal

VOOR ECHTE OPDONDERS

Hee, leuk dat je even komt kijken naar wie wij nou eigenlijk zijn. Laten we beginnen bij het begin. Het begon namelijk allemaal in 1992 toen.. Wacht, dat is ons levensverhaal. Laten we dat bewaren voor een andere keer met een goed glas wijn.

KLEINTJE is eind mei 2016 opgericht met de achterliggende gedachte dat 'kleine' mensen trots mogen zijn op hun lengte. Want zeg nou zelf, kleine mensen zijn toch fantastisch? We hebben de looks, de brains, de honger, alles eigenlijk. Kun jij je vinden in deze omschrijving, of ken je zo iemand? Grote kans dat je dan met een KLEINTJE te maken hebt. Wat begon als een idee groeide al snel uit tot een pagina met vele duizenden kleintjes en een wekelijks bereik van meer dan twee miljoen.

Zij kunnen zich allemaal vinden in de plaatjes, die zo nu en dan wat gemeen, maar vooral grappig bedoeld zijn. "Voor iedereen die telkens aangesproken wordt op het feit dat je niet de grootste bent. Wees trots om een #KLEINTJE te zijn!" Mocht je ons een vraag willen stellen, dan zijn we iedere dag te bereiken via de contactpagina, of op Facebook. Oh, tips voor leuke series zijn ook welkom.


Gratis verzending vanaf €65,-*
*in Nederland en België
14 dagen bedenktijd
Vanaf ontvangst
€10,- korting vanaf €100,-
Gebruik de code 'KLEINTJE100'

Onlangs bekeken

 

img

Met succes aan je mandje toegevoegd!